Άντα Μητσογιάννη

Msc Κλινική Ψυχολόγος

Ψυχοθεραπεύτρια - Συμβουλευτική


Όθωνος 4 & Μιλτιάδου,
Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ)


Επικοινωνία:
2109579042 - 6945578931

Βιογραφικό Σημείωμα

anta mitsogianni Η Άντα Μητσογιάννη αφού ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στην Ψυχολογία (Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Αριθμ. Πρωτ. 2019), παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Κλινική και Συμβουλευτική Ψυχολογία και ειδικεύθηκε για τέσσερα χρόνια στη θεραπευτική προσέγγιση ψυχοθεραπείας GESTALT (GESTALT FOUNDATION).

Εργάστηκε σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας από το 2002 ως κλινική ψυχολόγος και υπήρξε συνεργάτης για πέντε χρόνια με τον Dr. Θάνο Ασκητή (νευρολόγος - ψυχίατρος) στο Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, (ψυχοθεραπείες ενηλίκων, συμβουλευτική γραμμή, στατιστικά, έρευνα, αρθρογραφία). Παράλληλα διατηρεί ως σήμερα ιδιωτικό γραφείο, έχοντας συνεργασία με ειδικούς, ψυχίατρο, ενδοκρινολόγο, ουρολόγο, κ.α.

Συμμετείχε στη συγγραφική ομάδα των βιβλίων του Dr. Θάνου Ασκητή για τα βιβλία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης «Σεξουαλική Αγωγή και Διαφυλικές Σχέσεις» 6-8 ετών και 8-12 ετών (Σεπτ. 2009) του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας του Υπουργείου Παιδείας. Επίσης, πήρε μέρος στη συγγραφική ομάδα του Dr. Θάνου Ασκητή για τα βιβλία «Σεξουαλική Υγεία» (2008), «Ας μιλήσουμε για τις σχέσεις μας: Εικόνες της ζωής μας» (2007), καθώς και σε αλλά βιβλία και μίνι εγκυκλοπαίδειες.

Πραγματοποιεί εισηγήσεις σε ημερίδες, επιστημονικά συνέδρια και διαλέξεις. Φροντίζει για την συνεχή της επιμόρφωση με σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

Είναι μέλος της European Association for Gestalt Therapy και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Gestalt.